Startlocatie

In Nijmegen verhuren we dagelijks vanaf Café De Zon, na online reservering.  Als u niet gereserveerd heeft, kan het zijn dat u voor een gesloten deur staat. Reserveer uw Waalscooter!

Leukste uitje van Nijmegen, relaxt toeren met de elektrische scooter!

Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische éénpersoons scooters ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Met een stop zo her en der op de dijk voor een weids uitzicht over de rivier en de stad Nijmegen is het genieten pur sang. Je hoeft geen helm te dragen, dus geniet van de wind door je haren! Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. Je krijgt van ons een route naar keuze van maximaal 2 uur rijtijd. Je huurt de scooter voor 3 uur en maximaal 30 km. Wil je meer kilometers of een eigen route rijden? Huur de scooter dan voor de hele dag voor € 48,- (max. 70km) Bekijk van tevoren de instructievideo van elektrische VeluweScooter en Waalscooter.

Zwaarder dan 95kg? Huur dan de VeluweScooter PLUS, ook geschikt als Ouder- en kindscooter (tot ca. 120kg), die heeft een wat sterkere motor. (€ 35,- per dagdeel)

Tip!|

Met je gezin op pad? Huur een ouder en kind scooter bij onze vestiging in Arnhem of Rheden.

 

We hebben verschillende arrangementen met onze WaalScooter, kies bijvoorbeeld uit:
Start of eindig uw Waalscooterrit met heerlijke koffie met gebak bij Café De Zon.
Start of eindig met een heerlijke lunch op het gezellige terras van Café De Zon.
Neem je lunch mee op de scooter en zoek zelf een leuke plek onderweg!

Groepen

Ook voor groepen tot 10 personen. Arrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendinnendag, teambuildingsprogramma, familieuitje en/of groepsuitje. Neem op de site van WaalScooter een kijkje voor de mogelijkheden.

Prijs € 25,- p.p. per dagdeel (3uur)
Tijdsduur 180

Meer mogelijkheden

  • Geen rijbewijs? Degenen zonder rijbewijs fietsen mee met een e-bike. Gaat ongeveer even snel!
  • Liever een route over de Veluwe? Neem een kijkje op VeluweScooter.nl
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail