Elektrische WaalScooters – verhuur Nijmegen bij NijmegenActief

Startlocatie
In Nijmegen verhuren we dagelijks vanaf Café De Zon, na reservering. De openingstijden zijn wat onregelmatig. Als u niet gereserveerd heeft, kan het zijn dat u voor een gesloten deur staat. Reserveer uw Waalscooter!

Leukste uitje van Nijmegen, relaxt toeren met de elektrische scooter!
Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Met een stop zo her en der op de dijk voor een weids uitzicht over de rivier en de stad Nijmegen is het genieten pur sang. Je hoeft geen helm te dragen, dus geniet van de wind door je haren! Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. Je krijgt van ons een route naar keuze, een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.

Tip!
Start of eindig uw Waalscooterrit met heerlijke koffie met gebak bij Café De Zon. Of een lekkere lunch op het gezellige terras.
Of neem je lunch mee en zoek zelf een leuke plek onderweg!

Groepen
Ook voor groepen tot 10 personen. Arrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendinnendag, teambuildingsprogramma, familieuitje en/of groepsuitje. Neem op de site van WaalScooter een kijkje voor de mogelijkheden.

Prijs € 25,- p.p. per dagdeel (3uur)
Tijdsduur 180

Meer mogelijkheden

  • Geen rijbewijs? Degenen zonder rijbewijs fietsen mee met een e-bike. Gaat ongeveer even snel!
  • Liever een route over de Veluwe? Neem een kijkje op VeluweScooter.nl
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail
Call Now Button