Scooterverhuur Nijmegen aan de Waalkade bij NijmegenActief

Leukste uitje van Nijmegen, relaxt toeren met de elektrische scooter!
Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Met een stop zo her en der op de dijk voor een weids uitzicht over de rivier en de stad Nijmegen is het genieten pur sang. Je hoeft geen helm te dragen, dus geniet van de wind door je haren! Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. Je krijgt van ons een route naar keuze, een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.

Naast de losse verhuur zijn er complete dag arrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendinnendag, teambuildingsprogramma, familieuitje en/of groepsuitje. Neem op de site van WaalScooter een kijkje voor de mogelijkheden.

In het historische pakhuis van Nijmegen Actief tref je ook een VVV i-point waar je terecht kunt voor alle toeristische informatie over Nijmegen en omgeving. Naast de interactieve informatiezuil kun je ook terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties in Nijmegen en omgeving.

Prijs € 20,- p.p. doordeweeks. Weekend, avond en feestdagen: € 24,- p.p.
Tijdsduur 180

Meer mogelijkheden

  • Geen rijbewijs? Degenen zonder rijbewijs fietsen mee met een e-bike. Gaat ongeveer even snel!
  • Liever een route over de Veluwe? Neem een kijkje op VeluweScooter.nl
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail