Mountainbikeverhuur Nijmegen vanaf de Waalkade bij NijmegenActief

Geen beschikking over een eigen mountainbike? We beschikken over 29′-inch mountainbikes in diverse framematen, kleine 26′-inch mtb‘s (voor lengtematen tot ca. 1,70cm) en kindermountainbikes 24′-inch. Alle mountainbikes zijn uitgerust met combipedalen (zowel platform- als klikpedalen). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

Het Rijk van Nijmegen is een prachtige streek in zuidoost Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Nijmegen, Groesbeek, Berg en Dal en Mook. In dit heuvelachtig gebied zijn vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

De route kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 50 tot 80 meter boven het rivieren landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

Prijs € 21,- per dag
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail
Call Now Button