GPS verhuur met GPS Puzzelroute in Nijmegen

Maak kennis met de Nijmeegse binnenstad en haar prachtige parken op een originele manier. Vragen die alleen ter plaatse opgelost kunnen worden bepalen de route. Je komt onder meer langs het Valkhofpark, Hunnerpark en/of het Kronenburgerpark. De prachtige routes zijn variabel in tijd (1 tot 2 uur) en op elk gewenst moment in te korten.

Leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Naast de instructie hoe de GPS te gebruiken geven wij ook een handleiding mee. Wij adviseren maximaal 5 personen per GPS, zodat iedereen de kans heeft om met de GPS te navigeren.

Het start- en eindpunt is Café De Zon op het stadseiland bij Lent (Nijmegen- Lent). Gratis parkeerruimte.
Na de uitleg – en eventueel een kopje koffie of thee – ga je te voet op pad terwijl het GPS je veilig de weg wijst. Iedereen van klein tot groot die een beetje uit de voeten kan mag meewandelen!

De GPS Puzzelroute is een goed begin voor een dagje Nijmegen en geschikt als low-budget gezinsuitje, teamuitje, familie-uitje, of bedrijfsuitje.

Prijs € 25,- per GPS
Tijdsduur 90

Meer mogelijkheden

– Ook geschikt als groepsarrangement.
– Goed te combineren met een VeluweScooter tocht.
– TIP: Beklim halverwege de GPS Puzzeltocht de eeuwenoude Sint Stevenstoren voor een overweldigend uitzicht over Nijmegen en omgeving! Van april tot en met oktober mogelijk op elke woensdag-, zaterdag- en 1e koopzondag van de maand tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail
Call Now Button