Fietshuur Nijmegen  bij NijmegenActief

Versnellingsfiets in Nijmegen

In Nijmegen verhuren we dagelijks vanaf Café De Zon, na reservering. Door de week van 10.00 tot 21.00 uur. In de weekenden van 11.00 tot 21.00 uur. Reserveren kan via deze site. Op de maandagen zijn we gesloten, maar voor groepen willen we graag meedenken in de mogelijkheden.

Geniet samen van een ontspannen fietstocht op onze versnellingsfietsen en ontdek de prachtige natuur in Nijmegen en omgeving. Naast de comfortabele versnellingsfiets zijn er ook elektrische fietsen beschikbaar.Wil je fietsen met kinderen? Er zijn kinderzitjes voor achterop de fiets (vanaf circa 2 jaar) beschikbaar.

Voor groepen

Bezorgmogelijkheden in overleg.
Bel 026 495 5511 of mail uw vraag naar info@nijmegenactief.nl. We bezorgen dan vanuit onze hoofdlocatie in het Veluwetransferium Posbank. In Rheden (aan de voet van de Posbank) zijn volop fietsen te huur voor een prachtige fietstocht in Nationaal Park Veluwezoom.

Prijs € 10,- per fiets per dag
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

  • We kunnen uw groep tot 100 personen van fietsen voorzien.
  • De fietsen hebben een kleine frame maat, en de zadels zijn verstelbaar. Dus geschikt voor groot en klein.
  • Fietsen met gids?
  • Vanaf onze locatie in het Veluwetransferium Posbank te Rheden kun je ook terecht voor huurfietsen en prachtige routes. Bekijk de site voor verdere mogelijkheden.
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail
Call Now Button