Fietsverhuur Nijmegen vanaf de Waalkade bij NijmegenActief

Fietsverhuur Nijmegen tref je op de Waalkade nabij de Ooijpolder.

Geniet samen van een ontspannen fietstocht op onze versnellingsfietsen en ontdek de prachtige natuur in Nijmegen en omgeving. Naast de comfortabele versnellingsfiets zijn er ook elektrische fietsen beschikbaar.

Wil je fietsen met kinderen? Er zijn kinderzitjes voor achterop de fiets (vanaf circa 2 jaar) en 24-inch kindermountainbikes beschikbaar.

In het historische pakhuis van Nijmegen Actief tref je ook een VVV i-point waar je terecht kunt voor alle toeristische informatie over Nijmegen en omgeving. Naast de interactieve informatiezuil kun je ook terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties in Nijmegen en omgeving.

Prijs € 9,- per fiets per dag
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

  • We hebben er standaard 20 klaar staan, maar voor een grotere groep halen we er gerust een aantal bij. We kunnen uw groep tot 100 personen van fietsen voorzien.
  • De fietsen hebben een kleine frame maat, en de zadels zijn verstelbaar. Dus geschikt voor groot en klein.
  • Fietsen met gids? Of toch liever een combinatie met bezoek aan het Nationaal Fietsmuseum Velorama.
  • Vanaf onze locatie in het Veluwetransferium Posbank te Rheden kun je ook terecht voor huurfietsen en prachtige routes. Bekijk de site voor verdere mogelijkheden.
  • Fiets huren tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? De fiets is het meest praktische en snelle vervoersmiddel tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. De kosten voor de huur van een fiets gedurende 5 dagen bedraagt € 45,- per persoon. U heeft de fiets van maandag 17 juli 2017 tot en met vrijdag 21 juli 2017 in gebruik. Huren is enkel mogelijk na reservering.
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail