City Bike Ruff

City Fatbike Lil Buddy Tango & Biggie

De Biggie is een stijlvolle “alledaagse” fiets, voor individuen en authentieke persoonlijkheden, die een adembenemende combinatie van traditie en modern waarderen. Het verenigt stijl, plezier en functie in tegenstelling tot alle andere elektrische fietsen.

Het is een ontwerp afgeleid uit de jaren ’70 maar met de nieuwste techniek van dit moment! De perfecte combinatie tussen design en kwaliteit, deze stoere fiets is met de hand gemaakt in Europa en vervaardigd met de beste componenten van Bosch en Shimano!

Samen op één fiets!

Op deze E-fatbike tour je door de Nijmegen met iemand achterop, zonder moe te worden. Het zadel van de fiets is geschikt voor twee personen (kinderen vanaf +/- 9 jaar oud).

City Bike RuffCity Bike Ruff

Routes

Met onze City Fatbikes bieden wij een nu een routes aan. Voor de echte puzzelaars komt er binnenkort een speciale fotopuzzelroute. Liever genieten van een terras? Rijd dan onze terrassenroute! Lees hieronder meer over de speciale City Fatbike routes. 

Begin je route dwars door de Ooijpolder en rij langs de leukste en mooiste terrassen van Nijmegen! Met onze route kaart vol met hotspots van Nijmegen.

Binnenkort beschikbaar

Prijs € 25,- voor de Fatbike Lil, € 27,50 voor de Fatbike Biggie. NADAT de 50% KORTING is doorgevoerd!!!
Tijdsduur 1 Dag
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail