Adresgegevens

Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen op de Waalkade naast Hotel Courage en het Nationaal Fietsmuseum Velorama.

Openingstijden

Wij zijn van april tot en met oktober geopend van woensdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur. Huren buiten de openingstijden? Bel voor overleg: 06 27 83 49 74.

Adres

Nijmegen Actief
Waalkade 113
6511 XR Nijmegen

T: 06 27 83 49 74
E: info@nijmegenactief.nl

Routebeschrijving

Met openbaar vervoer
De Waalkade is op circa 10 minuten loopafstand verwijderd van Centraal Station Nijmegen. Vanaf het station je ook een bus nemen die via het centrum gaat om vervolgens uit te stappen op de halte Burchtstraat. De bussen die langs de Burchtstraat gaan zijn:
58 richting Emmerich Bahnhof
8 richting Berg en Dal
331 richting Arnhem IJsseloord
300 richting Arnhem CS
331 richting Velp Zuid
Vanaf deze halte loop je in dezelfde richting als de bus en sla je aan het eind van deze straat linksaf, de Hoogstraat in. Vervolg deze richting omlaag, via de trappen en sla op de Waalkade rechtsaf. Na ongeveer 100 meter kom je bij Nijmegen Actief.

Met auto
Vanuit richting Arnhem (A15, A325):
Na het passeren van de Waalbrug houdt u rechts aan en volgt u de borden met ‘Waalkade’. Bij het oprijden van de kade ziet u Nijmegen Actief direct aan uw linkerhand liggen, tegenover de jachthaven en naast Hotel Courage.
Vanuit richting Venlo of Den Bosch (A50, A73):
Na het binnenrijden van Nijmegen volgt u de borden ‘centrum’. Aangekomen op het Keizer Karelplein (rotonde) neemt u de afslag richting Arnhem. U rijdt nu op de Oranjesingel. Bij het derde stoplicht slaat u linksaf, richting ‘Waalkade’. Bij het oprijden van de kade ziet u Nijmegen Actief direct aan uw linkerhand liggen, tegenover de jachthaven en naast Hotel Courage.

Vanuit richting Kleve (N52):
Na aankomst op het Keizer Trajanusplein volgt u de borden met ‘Waalkade’. Bij het oprijden van de kade ziet u Nijmegen Actief direct aan uw linkerhand liggen, tegenover de jachthaven en naast Fietsmuseum Velorama.

Dichtstbijzijnde parkeergelegenheden: Kelfkensbos, Eiermarkt, Mariënburg, Molenpoortdak, Wedren en Keizer Karelgarage. Meer informatie op de site van de gemeente Nijmegen.

Parkeergelegenheid

Dichtstbijzijnde parkeergelegenheden: Waalkade (evenemententerrein of passantenhaven), Kelfkensbos, Eiermarkt, Mariënburg en Molenpoortdak. Meer informatie op de site van de gemeente Nijmegen.