DSC_0227 (Medium)

Wie zijn wij?

Nijmegen Actief maakt – net als Veluwe Actief – onderdeel uit van Sportieve Evenementen Peter Oversteegen v.o.f. Een familiebedrijf dat in 2019 al 30 jaar actief is! Wij organiseren het hele jaar door tal van activiteiten voor particulieren, bedrijven, verenigingen, families en scholen met als thuisbasis het prachtige natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom.

In 2015 zijn we de uitdaging aangegaan om ook in het Rijk van Nijmegen voor iedereen mooie belevenissen aan te bieden. Naast verhuur van o.a. (elektrische) fietsen, Waalscooters, organiseren we met ons enthousiaste team activiteiten voor iedereen die net zo geniet actieve buitenactiviteiten als wij.

Wij verhuren aan groepen op de locatie naar keuze. De catering kan bij de door u gekozen horecalocatie prima worden verzorgd, wij kunnen u daar ook in adviseren. Ter plaatse kunnen we Boog- Buks of Kruisbooschieten, een Teamtoernooi aanbieden of natuurlijk een tocht door de mooie omgeving maken.

Veelzijdig team

Onze medewerkers werken niet alleen voor het organisatiebureau Nijmegen Actief, maar verlenen ook hun diensten aan Sportieve Evenementen Peter Oversteegen v.o.f. Dit zorgt ervoor dat onze gasten goed worden geïnformeerd over alle recreatieve mogelijkheden. Maar ook de groepen die te gast zijn bij één van de tochten of activiteiten ervaren de meerwaarde van alle kennis die onze medewerkers hebben op gebied van natuur en omgeving.

dsc_0015
pleintje-bij-de-waagh

Samenwerkingspartners

We werken samen met allerlei bedrijven en instanties via het Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen (RBT KAN). Daarnaast hebben wij een goed contact met tal van andere locaties in het Rijk van Nijmegen. Op de website van de VVV Nijmegen tref je meer informatie over de omgeving, toeristische locaties en evenementen.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn gekwalificeerd als erkend leerbedrijf door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB. We bieden stageplaatsen aan studenten met studierichtingen op het gebied van sport, outdoor, eventmanagement, recreatie en/of toerisme: Helicon College,  Astrum College,  Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Saxion Hogeschool Deventer. Ook verzorgen we praktijklessen voor het Astrum College in Arnhem.

Erkenningsschild Kenwerk-klein
groep fietsers zwaaien

Visie

Als het ons ligt, zijn we altijd buiten. Altijd actief, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. En wat het leuke is: ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Want of je nu komt met je collega’s, vrienden of familie: in no-time gaan jullie samen aan de slag. Op de fiets, met de GPS of kruisboog, wat je maar wilt. Verwacht geen standaardprogramma, want we kijken altijd wat jullie het beste past. Ook qua budget. Voor ons telt maar één ding: dat jullie een onvergetelijke dag hebben! Als Nijmegen Actief willen wij zorgen voor een optimale beleving van het Rijk van Nijmegen en het Waalgebied, waarbij de belangen van mens, milieu, natuur, cultuur en erfgoed in het gebied gewaarborgd blijven. Als bewoners en gebruikers van het gebied willen wij ook onze verantwoordelijkheid nemen voor het in stand houden van de natuurwaarden. Vanuit deze visie wordt geprobeerd een win- win situatie te creëren voor alle belanghebbende partijen (natuur, recreant en ondernemers) in het gebied.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Een deel van onze inkomsten schenken wij aan de terreineigenaren om hen te helpen bij het behoud van hun unieke en prachtige natuur- & cultuurgebieden (onder meer Vereniging Natuurmonumenten, Stichting Het Geldersch Landschap en Staatsbosbeheer). Wij zijn gecertificeerd voor het natuurzorgsysteem Support for Nature.

logoSFN_550x124
20141002_152404

Veiligheid

Wij vinden veiligheid heel belangrijk. Onze instructeurs zijn vakkundig opgeleid met specialisatie in bijvoorbeeld mountainbiken en RSLA. We zijn BHV gediplomeerd en beschikken voor de schietactiviteiten over een wapenvergunning. Onze materialen worden zorgvuldig onderhouden. De fietsen, mountainbikes, tandems, ebikes, steppen en WaalScooters worden onderhouden door een erkend fietsenmaker.

Verzekering

Wij bieden onze activiteiten vrijblijvend aan. De deelnemers hoeven zich niet verplicht te voelen mee te doen aan een opdracht. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan hebben wij een aansprakelijkheidsverzekering. Als bedrijf zijn wij verzekerd bij Nationale Nederlanden. Op verzoek kunnen wij ons polisnummer geven en/of in contact brengen met onze verzekeringsagent.

eikenaar
GPS wandeling

Waar vindt u ons?

Ons kantoor is gevestigd in Rheden (Veluwetransferium Posbank).

We hebben maar beperkt aanbod vanuit onze verhuurlocatie in Nijmegen. Wel kunnen we op aanvraag fietsen, ebikes, mountainbikes en Waalscooters bezorgen vanuit ons hoofdkantoor in Rheden. Bel 0264955511 of mail info@nijmegenactief.nl

Openingstijden

Wij verhuren het gehele jaar door. Openingstijden gaan in overleg.
Openingstijden vanaf 1 september:
– Maandag 10.00 tot 21.00 uur.
– Dinsdags gesloten.
– Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur.
– Zondag 10.00 tot 19.00 uur.

photo_openingstijden
Call Now Button