Gezellig terras Café De Zon

Locaties & Catering

Onze programma’s organiseren wij bij voorkeur vanaf één van ‘onze’ locaties in Nijmegen en aan de rand van het prachtige natuurgebied Rijk van Nijmegen. Op verzoek komen wij echter ook naar andere locaties elders. Afhankelijk van uw wensen, het beschikbare budget en de datum adviseren wij welke locatie voor uw groep het meest geschikt is.

Wilt u vooraf of na afloop van onze activiteit een lekker hapje eten? Dat kan.

Onze verhuur locatie is gelegen in Café de Zon. Een ideale plek om een hapje en een drankje te doen. Zo verzorgen we voor/tijdens of na afloop van jullie activiteit een barbecue, lunch of een kopje koffie.
Er zijn ook verschillende mogelijkheden om een lekkernij (zoals de Zon to go Lunch) mee te nemen onderweg, vraag ons naar de mogelijkheden!

De locaties waar wij mee samenwerken (van Camping of Groepsaccommodatie tot Landgoed ), verzorgen graag een (picknick of knapzak) lunch, een uitgebreid buffet of een gezellige barbecue. Lunchprijzen vanaf € 9,50, BBQ’s en buffetten vanaf € 17,- p.p. Bij een groot deel van deze locaties kunt u tevens terecht voor een overnachting, receptie, trainings- of vergaderruimte.

Informeer bij ons naar de prijzen en mogelijkheden.