Groepen Nijmegen

Groepsaccommodatie Nijmegen
Bellen : 024-6757635
Of stuur een Whatsapp: 06-19066867

https://groepennijmegen.nl/

groepsaccommodatie-36-slaapkamers

De gezelligste en meest comfortabele groepsaccommodaties bij Nijmegen.

Of u nu op zoek bent naar een comfortabele accommodatie voor een kleinere groep óf juist die gezellige accommodatie voor een groep van meer dan 150 personen.

Groepshuizen bij Nijmegen
Op 3 kilometer afstand van het centrum van Nijmegen ligt de gemeente Berg en Dal. Door het heuvelachtige landschap en bosrijke omgeving is dit bij uitstek de geschikte plaats om te overnachten in een groepsaccommodatie. Natuurliefhebbers halen hier hun hart op tijdens wandelingen of fietstochten door de natuur. Maar ook voor de avonturiers biedt de omgeving van Berg en Dal & Groesbeek genoeg mogelijkheden voor spannende outdoor activiteiten. Goed nieuws voor de wijnliefhebbers: Groesbeek staat bekend als hét wijndorp van Nederland!

Old Mill
Tussen de heuvels in Groesbeek vind je de accommodatie Old Mill. Deze locatie biedt ruimte voor groepen van 20 tot 75 personen en is van alle gemakken voorzien om jouw groepsverblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken. Met onder andere een overdekt terras, twee barren en een pooltafel is er ook bij deze groepsaccomodatie genoeg te beleven. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht! Voor hen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de speeltoestellen van het naast gelegen vakantiepark. Van jong tot oud, voor ieder wat wils!

Seven Hills
Wil je het ontdekken van Nijmegen graag combineren met ontspanning? Seven Hills beschikt over 20 slaapkamers en biedt hierdoor plaats tot 75 personen. Wellnessfaceliteiten, een bioscoop en een professionele keuken zorgen ervoor dat deze accommodatie aan alle wensen van grote groepen voldoet. Tijdens het verblijf mag er gebruik gemaakt worden van het aangrezende sportveld, een potje voetbal of een ander spel behoort dan ook altijd tot de mogelijkheden!
Kortom, wil jij graag met een groep verblijven in een groepsaccommodatie Nijmegen en genieten van al het moois wat deze regio te bieden heeft? Bekijk dan snel de accommodaties Old Mill, Seven Hills en alle andere verblijven!