Locaties waar we mee samen werken

Voor onze groepsactiviteiten werken we samen met de onderstaande locaties. We denken graag mee over de meest  geschikte locatie voor de door u gewenste activiteit. Afspraken over eten, drinken en/of vergaderarrangementen kunt u rechtstreeks maken. Wij organiseren alleen de groepsactiviteit.

Onze fietsverhuur is vanuit Café de Zon  op het stadseiland bij Nijmegen-Lent.
Bijzonder geschikt als startpunt van de mooiste fiets-, step- of Waalscooter route . Uit te breiden met gids of teamactiviteiten. Ook geschikt voor handboogschieten, buksschieten of ons binnenspelprogramma Levend Bingo.
Een dagje fietsen afsluiten met een lunch of borrel? Neem contact op met De Zon voor de mogelijkheden (06 21350167).

Café de Zon

Café de Zon, al sinds 1912 hét café van het eiland, een gezellige kroeg waar je heerlijk kunt genieten van een koffie, biertje of een andere versnapering

Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Het hotel in Berg en Dal is uniek gelegen midden in de bossen én is slechts enkele kilometers verwijderd van de karakteristieke stad Nijmegen.

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche hof

Het nieuwe en luxe Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is uniek gelegen op een prachtig landgoed en tussen de heuvels van Berg en Dal. Alle arrangementen zijn hier mogelijk!

Oortjeshekken

Hotel en restaurant Oortjeshekken is dé plek waar je je thuis voelt midden in de natuurgebied De Gelderse Poort

Beachfabriek Nijmegen

Bij Beachfabriek kun je het hele jaar door terecht voor Beachvolleybal, Beachtennis, Footvolley, Beachsoccer, Bubbelvoetbal, Handbal, Rugby, Speedminton,

De Tuinen Van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland.

Restaurant de Meesterproef

U kunt nu in industriële sfeer genieten van ambachtelijk eten en drinken, met passie bereid en geserveerd.

Sanadome

Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als hout, natuursteen en de sfeerverlichting zorgt voor een prettige ambiance.

De Waagh

We overdrijven niet als we zeggen dat de Waagh het mooiste gebouw is van Nijmegen.

In de Kazerne

Midden in de gezellige wijk Nijmegen-Oost en als boegbeeld van het prachtige complex Limos staat het team van In de Kazerne graag klaar om u thuis te laten voelen.

Landmark Belvédère

De Belvédère, het bekendste torentje van Nijmegen. Wanneer je de oudste stad inrijdt zie je de Belvédère meteen. Onmisbaar aan de skyline van Nijmegen.

Hotel Restaurant Rozenhof

Gelegen in de Heilig Landstichting aan de rand van de bossen is Hotel Rozenhof gelegen aan de weg tussen Nijmegen en Groesbeek.

Restaurant de Hemel

Een plek waar je alle rust kunt genieten van lekker eten en drinken. Voor een heerlijke lunch, high tea of verrassende manier van dineren van een lavagrill.

Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg

Tussen Nijmegen en de grens van Duitsland ligt het natuurreservaat ‘De Duivelsberg’, gekenmerkt door hoge heuvels en diepe dalen, bronnetjes en beekjes.

Fletcher Parkhotel val Monte

Val Monte ligt in het bosrijke Berg en Dal, vlak bij Nijmegen.

Hotel restaurant de Gelderse Poort

Hotel-Restaurant De Gelderse Poort in Ooij (bij Ubbergen) biedt u alle comfort en faciliteiten voor een ontspannen en comfortabel verblijf.

Café Faber

Welkom bij Café Faber, De plek in het centrum van Nijmegen voor een speciaalbiertje, verfrissende gin tonic, goede wijn en heerlijke (borrel)bites.

Hotel-Restaurant de Wolfsberg

In het midden van de heuvels rond Nijmegen staat Hotel Restaurant De Wolfsberg.

Groepsaccomodaties Nijmegen

De mooiste groepsaccommodaties bij Nijmegen.