Ebike huren
Ontspannen fietsen met een ebike in Nijmegen of op de Veluwe

VeluweScooter met mooie route
Huur een elektrische VeluweScooter in Arnhem, Eerbeek of Rheden

Mountainbiken over de Veluwe
Huur een (elektrische) mountainbike in Rheden of Arnhem

Samen met de tandem over de Veluwe
Huur een (elektrische) tandem in Rheden of Arnhem

Met je kind op een tandem
Wat een belevenis! In Rheden of Arnhem

Elektrische Scooter op de Veluwe of Nijmegen
Huur een elektrische VeluweScooter of WaalScooter in Nijmegen

Fietsverhuur op de Veluwe. We verhuren fietsen vanaf diverse locaties. Op onze sites vind je verschillende soorten fietsen die wij aanbieden voor verhuur. Ebikes (elektrische fietsen), tandems, damesfietsen, kinderfietsen en (elektrische) mountainbikes, ze zijn allemaal direct te reserveren via de site. (dat is verplicht).

Op onze sites geven we per fietssoort meer informatie middels een video.

De door u gereserveerde fietsen staan voor u klaar bij de gewenste startlocatie. Bij de fietshuur ter plaatse leggen we uit hoe alles werkt en geven advies over routes. Fietsroutes via knooppunten kunt u ook zelf thuis al samenstellen d.m.v.  Knooppunten fietsrouteplanner  of maak op die website een keuze uit één van de bestaande routes. Bij het huren van een fiets kunt u ook direct een handzaam fietsknooppuntenkaartje toevoegen aan uw bestelling, voor slechts € 2,-.

Zo kan je verschillende thema’s in een route combineren, fiets bijvoorbeeld langs de zandverstuivingen en heidevlaktes, langs de prachtige kastelen van Geldersch Arcadie. Of een leuke uitkijktoren of natuurobservatiepunt!