Leukste uitje van Nijmegen,

Relaxed toeren met de elektrische scooter!
Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Met een stop zo her en der op de dijk voor een weids uitzicht over de rivier en de stad Nijmegen is het genieten pur sang.  Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. Geen rijbewijs? Met een ebike fiets je met gemak even snel, dan kan ook jij mee met de scootergroep! Je krijgt van ons een route naar keuze.

Zwaarder dan 120 kg. kies een e-scooter PLUS.

Bekijk ter voorbereiding deze instructiefilm voor de VeluweScooter en Waalscooter.

 

Routes

Een Waalscootertocht is een arrangement van 3 uur en maximaal 30 km.  De rijtijd van onze routes is ruim 1,5 uur, dus tijd genoeg om van de mooie plekjes in de omgeving te genieten een ergens op een terrasje plaats te nemen.

Liever je eigen route rijden met meer kilometers? Huur dan de WaalScooter voor de gehele dag (max 70 km)! Kosten zijn hiervoor dan € 55,-

 

Tijden

Je kunt je gewenste start- eindtijd aangeven, we laten je weten of het tot de mogelijkheden behoort.

Naast de losse verhuur zijn er complete dag arrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendinnendag, teambuildingsprogramma, familieuitje en/of groepsuitje. Neem op de site van WaalScooter een kijkje voor de mogelijkheden.

Prijs € 30,00 per scooter per 3 uur
Aantal personen Vanaf 1 persoon
Startlocatie Café De Zon
Tijdsduur 3 uur
Inclusief route en regenponcho
Bijzonderheden Degenen zonder rijbewijs fietsen mee met een E-bike (gaat ongeveer even snel).

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail