WaalScooter & Bonbons maken bij The Chocolate Bar

Relaxt toeren met de elektrische scooter en een workshop of proeverij / demonstratie Bonbons maken bij The Chocolate Bar! Leuk vriendinnenuitje of activiteit voor vriendinnendag of vrijgezellenfeest in Nijmegen!

Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Na een mooie ronde van ongeveer 3 uur brengen jullie de Waalscooters terug naar de verhuurplek en gaan jullie op eigen gelegenheid richting The Chocolate Bar in het Honigcomplex waar je de geur van chocolade kunt opsnuiven. Je kunt kiezen tussen een workshop of een proeverij / demonstratie:

Het maken van bonbons is eenvoudiger dan je denkt. In de workshop van 2 uur maak je bonbons van geprepareerde vullingen zoals o.a. fudge en marsepein. Je neemt meer dan 250 gram aan zelfgemaakte bonbons mee naar huis!

Bij de proeverij / demonstratie (1 uur) neemt de chocolatier je mee in de wereld van chocolade. Je ziet hoe chocolade en bonbons worden gemaakt en uiteraard kun je deze proeven! Na de uitleg maak je zelf 2, 4 of 6 bonbons en verpakt deze in een mooi doosje.

Dit arrangement is mogelijk voor zowel kleine en grote gezelschappen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden

  • De workshop is inclusief ongelimiteerd koffie/thee/frisdrank, uitleg en demonstratie met film, proeven van chocolade uit verschillende werelddelen, alle bonbons wat je zelf maakt en mooie bonbondoosjes met strik en lint voor de verpakking.
  • Tijden in overleg.
  • Meer informatie over het Bonbon maken tref je op de website van The Chocolate Bar.
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail