Een leuke activiteit  voor uw personeelsuitje, teamuitje of familie-uitje.

Kies met je groep voor een WaalScooter tocht onder begeleiding van onze gids!

Je ontdekt het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen op onze geruisloze, natuurvriendelijke elektrische scooters. Met een stop zo her en der op de dijk voor een weids uitzicht over de rivier en de stad vertelt de gids je daarbij kort wat over de bezienswaardigheden. Rij achter de gids aan en geniet onbekommerd van het uitgestrekte rivierenlandschap, zonder dat je de weg kwijt raakt of moet stoppen om op een route-kaartje te kijken.

De gids neemt je mee naar bijvoorbeeld De Oversteek, de Grote Markt met de Stevenskerk, het Hollands-Duits gemaal, Ooijpolder, Bemmelse Waard, stadseiland Veur-Lent en/of het uitzichtpunt in het Valkhofpark! Bekijk hier een overzicht van mogelijk routes. Liever iets actiever? Ga dan op pad met ebikes. Of neem half/half Waalscooters en ebikes.ip!

Sluit deze dag af met een lekker etentje en een drankje bij Café de Zon.

Prijs € 200,- per gids plus scooterhuur € 40,- p.p. inclusief de afkoop van het eigen risico bij schade aan de scooter. Maximaal 12 personen per gids. Bij meer personen meerdere gidsen mogelijk.
Aantal personen maximaal 12 personen per gids
Startlocatie Café de Zon
Tijdsduur 1,5 á 2 uur
Inclusief consumptie kortingsbon, regenponcho, huur WaalScooter en gids
Bijzonderheden Maximaal 12 personen per gids. Degenen zonder rijbewijs fietsen mee met een E-bike (gaat ongeveer even snel).

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail