WaalScooter & LaserQuest, LaserSquash en/of MysticGolf

Tip voor een leuke combinatie! Relaxt toeren met de elektrische scooter en na afloop de enige echte lasergame: LaserQuest, het snelle en intensieve LaserSquash en/of het glow in the dark MysticGolf (indoor midgetgolf)!  Je kunt zelf reserveren op de website van laserquestnijmegen.

Leuke activiteit voor uw bedrijfsuitje, team uitje of vrijgezellenuitje in Nijmegen!

Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Vervolgens ga je met eigen vervoer naar LaserQuest Nijmegen in de binnenstad waar je de keuze hebt tussen verschillende leuke indoorspelen. Je kunt kiezen tussen een arrangement met LaserQuest & LaserSquash of een arrangement met MysticGolf.

Gewapend met een lasergun probeert je de tegenstander te overwinnen bij het LaserQuest. Je speelt als team of ieder voor zich in de nevelige, donkere en mysterieuze LaserQuest Arena. LaserSquash is een zeer intensieve lasergame dat de intensiteit van sport mixt met de fun van games. LaserSquash speel je met 2 personen tegen elkaar

MysticGolf is de nieuwste ontwikkeling in indoor glow in the dark midgetgolf (minigolf). Blacklight en prachtige, fluoriserende wanddecoraties zorgen voor een mysterieuze en fantastische beleving. De 18 wedstrijdbanen zijn zeer geschikt voor alle golfliefhebbers. Door de verschillende hindernissen sta je bij elke baan voor een nieuwe uitdaging. Begeleidt door muziek, kun je zelfstandig van baan tot baan hole-in-one’s proberen te slaan.

De arrangementen zijn mogelijk voor zowel kleine en grote gezelschappen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden

  • Het arrangement met LaserQuest & LaserSquash (circa 1 uur en 15 minuten) bestaat uit 1 spel LaserQuest en 1 spel LaserSquash.
  • MysticGolf duurt circa 1 uur.
  • Een combinatie van LaserQuest, LaserSquash en MysticGolf is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Tijden in overleg.
  • Meer informatie over LaserQuest tref je op de website van LaserQuest Nijmegen.
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail