Mountainbiken door het Rijk van Nijmegen

Geen beschikking over een eigen mountainbike? Zin in een sportief uitje en actieve middag? We beschikken over 29’-inch mountainbikes in diverse framematen, kleine 26′-inch mtb’s (voor lengtematen tot ca. 1,70cm) en kindermountainbikes 24′-inch. Alle mountainbikes zijn uitgerust met combipedalen (zowel platform- als klikpedalen). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden. Mocht je met pech stranden dan zorgen wij voor een vervangende mountainbike.

Het Rijk van Nijmegen is een prachtige streek in zuidoost Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Nijmegen, Groesbeek, Berg en Dal en Mook. In dit heuvelachtig gebied zijn vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

Achter Groesbeek, net over de grens van Duitsland, ligt het grote Reichswald. De route kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 50 tot 80 meter boven het rivieren landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

Prijs € 21,00 per 29'-inch MTB per dag. 15,- per 26'-inch MTB per dag. 10,- per 24'-inch MTB per dag.
Aantal personen Vanaf 5 personen
Startlocatie Waalkade 113, Nijmegen. Of anders in overleg
Locatiesuggesties Hotel Erica, Hotel Val Monte, Hotel Rozenhof, Holthurnsche Hof,
Tijdsduur --

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail