Mountainbiken met gids in Nijmegen

Op zoek naar een sportief uitje en actieve middag voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellendag? Ga mountainbiken in Nijmegen onder begeleiding van onze gids! Deze neemt je mee voor een fraaie fietstocht naar de mooiste plekjes van het Rijk van Nijmegen op het niveau dat passend is voor alle deelnemers uit de groep. De gids kiest voor een veilige route, waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau kan deelnemen aan de mountainbiketocht. Je kunt bij ons ook mountainbiken met gids als je beschikt over een eigen mountainbike.

Naast onze 29′-inch mountainbikes kunnen we een aantal deelnemers van de groep ook voorzien van een elektrische mountainbike of elektrische fatbike. Wissel gedurende de tocht van fiets, zodat iedereen de kans heeft om de sensatie van de elektrische mountainbike en fatbike te ervaren. Voor degene met een iets mindere conditie blijkt de elektrische mountainbike ook een ware uitkomst.

Je kunt ook kiezen voor een Mountainbike clinic of de huur van mountainbikes.

Prijs € 20,00 p.p. gebaseerd op 8 personen met eigen fiets. € 41,- p.p. met huur mountainbike
Aantal personen Vanaf 5 personen
Startlocatie Waalkade 113, Nijmegen. Of anders in overleg
Tijdsduur 3 uur

Routesuggesties

1) Mountainbiketocht “Rijk van Nijmegen”
De gids neemt je dwars door de bossen en heidevelden mee naar de bijzondere punten zoals het uitzichtpunt Mookerheide, de Heumense Schans, de Groesbeekse bossen en het Nederrijk. Onze gids vertelt je daarbij kort wat over de bezienswaardigheden.

2) Mountainbiketocht “Pannenkoekenroute”
Zoals de titel al doet vermoedden, leidt deze route je langs een pannenkoekenrestaurant. Halverwege de route, of juist aan het eind? Onze gids zorgt er in ieder geval voor dat je er bent voordat de hongerklop toeslaat!

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail