Mountainbike clinic in Nijmegen

Op zoek naar een sportief uitje en actieve middag voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellendag? Kies voor een mountainbike clinic in Nijmegen!

Onze mountainbike-instructeurs helpen je daar graag bij. Een belangrijk onderdeel van mountainbiken is de controle over uw fiets. Met meer controle kun je veiliger en met meer plezier door de bossen biken. Onze clinic wordt aangepast op het niveau van de groep en is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren mountainbiker. Je kunt bij ons ook de clinic volgen als je beschikt over een eigen mountainbike.

Er wordt gestart met een aantal basistechnieken. Afhankelijk van het niveau worden deze basistechnieken geoefend alvorens ze verder in de praktijk worden gebracht op onze uitdagende mountainbikeroute in het Rijk van Nijmegen. Er is aandacht voor de diverse facetten van het mountainbiken, zoals onder meer remmen, schakelen, bochtentechniek, afdalen, klimmen, balans en obstakels. Na het oefenen van de technieken wordt er een route gereden, waarbij de onderdelen weer terugkomen. Onze instructeur stopt zo her en der om aanwijzingen en tips te geven.

Naast onze 29′-inch mountainbikes kunnen we een aantal deelnemers van de groep ook voorzien van een elektrische mountainbike of elektrische fatbike. Wissel gedurende de tocht van fiets, zodat iedereen de kans heeft om de sensatie van de elektrische mountainbike en fatbike te ervaren. Voor degene met een iets mindere conditie blijkt de elektrische mountainbike ook een ware uitkomst.

Prijs € 30,00 p.p. gebaseerd op 8 personen met eigen fiets. € 51,- p.p. met huur mountainbike
Aantal personen Vanaf 5 personen
Startlocatie Nijmegen Actief, Willem van Arenbergstraat 4. Of anders in overleg
Locatiesuggesties Hotel Erica, Hotel Val Monte, Hotel Rozenhof, Holthurnsche Hof, ,
Tijdsduur 2,5 uur

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail
Call Now Button