WaalScooter & Beachsport in de Beachfabriek

Op zoek naar een afwisselend relaxed en sportief gecombineerd uitje? Kies voor een combinatie waalScooter rijden & Beachsporten in de Beachfabriek! Met de elektrische scooter lekker toeren door het Rijk van Nijmegen. Na het relaxed rijden is het tijd voor actie! Met eigen vervoer ga je richting de Beachfabriek! Bij dit verwarmde indoorstrand kun je 365 dagen in het jaar beachsporten! Je kunt kiezen tussen Beachvolleybal, Beachsoccer, Footvolleybal, Beachhockey, Speedminton of het spectaculaire Beach Bubbel Bal. Na een korte introductie van de sport gaan jullie zelfstandig aan de slag.

Combineer de ontspannen elektrische scooter tocht met een actieve beachsport voor een onvergetelijk uitje!

Dit arrangement is mogelijk voor zowel kleine en grote gezelschappen. Klik hier om de mogelijkheden van de beachfabriek te bekijken en te reserveren.

Opmerkingen

  • Douches en omkleedmogelijkheden zijn aanwezig.
  • Maak vooraf je voorkeur voor de beachsport kenbaar zodat het veld met netten/goals/mand/ballen voor je klaar staat.
  • Liever een combinatie van Beachvolleybal en Beachhockey? Of toch langer dan één uur speeltijd? Informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee.
  • Beachsporten en teambuilding? De beachsport van uw keuze kunnen wij ook opnemen in onze WaalScooter Team Tocht of het maatwerkprogramma Beach Team Toernooi.
  • Je kunt het arrangement combineren met een lunch of barbecue vanaf het fraaie beachterras. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Valt dit programma boven je budget? Kies voor een comfortabele versnellingsfiets (€ 10,- p.p.) of onze Down Hill Steps (€ 8,- p.p.).
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail