Boogschieten – Groepsarrangement

Altijd een schot in de roos met Boogschieten!

Waan je in de wereld van Robin Hood en test jouw doelgerichtheid met boogschieten. Onder begeleiding van onze deskundige instructeur leer je op een veilige en verantwoorde manier de basistechniek. Na instructie ga je zelf aan de slag. Voor de beste schutters zijn er ludieke prijsjes.

We hebben boogschietbanen bij Hotel Erica in Berg&Dal, Café de Zon, Lent, en op de Veluwe: Veluwetransferium Posbank in Rheden en bij VeluweActief-Arnhem. We kunnen banen opbouwen op andere locaties tegen meerprijs.

Familiedag activiteit?

Met onze speciale kinderbogen kunnen kinderen vanaf 7 jaar, met een beetje hulp, veilig deelnemen aan een familiedag.

Wij verzorgen het Boogschieten als outdoor activiteit op meerdere locaties in de regio Nijmegen, regio Arnhem en op de Veluwe voor zowel bedrijfsuitjes, groepsuitjes, familiedagen als vrijgezellendagen.

Prijs € 325 t/m 10 personen. Extra personen €15,-p.p. (1 onderdeel)
Locatiesuggesties Fletcher Hotel Erica, Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof, Nijmegen Actief - Café De Zon, Lent, VeluweActief - Arnhem,
Tijdsduur 1 uur (1,5 uur met 2 onderdelen (keuse uit kruisboog- buks- blaaspijp) vanaf € 425,- t/m 10 personen) en Laserkleiduif schieten tegen meerprijs van € 400,-
Inclusief Een klein prijsje voor de beste schutters, overkapping bij regen.
Exclusief eventuele reiskosten en terreinvergoeding
Bijzonderheden bij regen staan de schutters droog onder een Mastertent

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail