GPS Puzzeltocht in Nijmegen

We laten je met deze stadswandeling kennismaken met de Nijmeegse binnenstad en haar prachtige parken op een originele manier. Vragen die alleen ter plaatse opgelost kunnen worden bepalen de route. Je komt onder meer langs het Valkhofpark, Hunnerpark en/of het Kronenburgerpark. De prachtige routes zijn variabel in tijd (1 tot 2 uur) en op elk gewenst moment in te korten. Voor zowel kinderen als volwassenen is deze citygame een leuke uitdaging. Naast de instructie hoe de GPS te gebruiken geven wij ook een handleiding mee. Wij adviseren maximaal 5 personen per GPS, zodat iedereen de kans heeft om met de GPS te navigeren.

Je start vanaf de Waalkade in Nijmegen en loopt vandaar alleen of met je groepje terwijl het GPS je veilig verder op weg helpt. Iedereen van klein tot groot die een beetje uit de voeten kan mag meewandelen!

De GPS Puzzelroute is een goed begin voor een dagje Nijmegen en geschikt als low-budget gezinsuitje, teamuitje, familie-uitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Prijs € 25 per GPS
Aantal personen Vanaf 1 persoon
Startlocatie Waalkade 113, Nijmegen
Tijdsduur 1 á 1,5 uur
Optioneel

Meer mogelijkheden

– Starten met meerdere groepen tegelijk.
– Beklim halverwege de GPS Puzzeltocht de eeuwenoude Sint Stevenstoren voor een overweldigend uitzicht over Nijmegen en omgeving! Van april tot en met oktober mogelijk op elke woensdag-, zaterdag- en 1e koopzondag van de maand tussen 14:00 uur en 16:00 uur. Kosten: €4,00 p.p. Kinderen t/m 12 jaar €2,00 p.p.
– Kies voor de GPS Romeinentocht ism Museum Valkhof.

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail