GPS Puzzeltocht in Nijmegen

De GPS met stadswandeling is af te halen bij Café de Zon op het Stadseiland. 

Maak kennis met de Nijmeegse binnenstad en haar prachtige parken op een originele manier. Vragen die alleen ter plaatse opgelost kunnen worden bepalen de route. Je komt onder meer langs het Valkhofpark, Hunnerpark en/of het Kronenburgerpark. De prachtige routes zijn ca. 4 tot 5 kilometer. (je bent daar 1,5 á 2 uur mee op pad)

Leuk voor zowel kinderen als volwassenen.

Wat krijg je mee per groepje: een GPS, de handleiding hoe deze te gebruiken en de puzzelroute (met noodnummer).

Wij adviseren maximaal 5 personen per GPS, zodat iedereen de kans heeft om met de GPS te navigeren. Er zijn 6 verschillende routes.

Het start- en eindpunt is Café De Zon op het stadseiland bij Lent (Nijmegen- Lent). Gratis parkeerruimte.
Na de uitleg – en eventueel een kopje koffie of thee – ga je te voet op pad terwijl het GPS je veilig de weg wijst. Iedereen van klein tot groot die een beetje uit de voeten kan mag meewandelen!

De GPS Puzzelroute is een goed begin voor een dagje Nijmegen en geschikt als low-budget gezinsuitje, teamuitje, familie-uitje, of bedrijfsuitje.

Prijs € 25 per GPS
Aantal personen Vanaf 1 persoon
Startlocatie Nijmegen Actief, Oosterhoutsedijk 16
Tijdsduur 1,5 á 2 uur
Optioneel

Meer mogelijkheden

– Starten met meerdere groepen tegelijk.
– Beklim halverwege de GPS Puzzeltocht de eeuwenoude Sint Stevenstoren voor een overweldigend uitzicht over Nijmegen en omgeving! Vanaf 1 augustus tot 1 december dagelijks mogelijk van 10:30-17:00 uur en zondags vanaf 12:00 uur. Kosten: €2,00 p.p.
– Kies voor de GPS Romeinentocht ism Museum Valkhof.

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail