GPS Puzzeltocht in Nijmegen

De GPS met stadswandeling is af te halen bij Café de Zon op het Stadseiland. 

Mogelijkheid 1: Wandelen vanaf Café De Zon een mooie ronde door de stad en de twee bruggen over de Waal. De route is ca. 2,5 /á 3 uur.

Mogelijkheid 2: U haalt GPS en route en start met de wandeling op de Waalkade. De stadswandeling is ca. 1,5 uur.  Daarna brengt u GPS weer terug naar Café de Zon.

We laten je met deze stadswandeling kennismaken met de Nijmeegse binnenstad en haar prachtige parken op een originele manier. Vragen die alleen ter plaatse opgelost kunnen worden bepalen de route. Je komt onder meer langs het Valkhofpark, Hunnerpark en/of het Kronenburgerpark. De prachtige routes zijn variabel in tijd (1 tot 2 uur) en op elk gewenst moment in te korten. Voor zowel kinderen als volwassenen is deze citygame een leuke uitdaging. Hoe de GPS te gebruiken staat in een duidelijke handleiding die je mee krijgt. Wij adviseren maximaal 5 personen per GPS, zodat iedereen de kans heeft om met de GPS te navigeren.

De GPS Puzzelroute is een goed begin voor een dagje Nijmegen en geschikt als low-budget gezinsuitje, teamuitje, familie-uitje of bedrijfsuitje.

Prijs € 25 per GPS
Aantal personen Vanaf 1 persoon
Startlocatie Nijmegen Actief, Oosterhoutsedijk 16
Tijdsduur 1 á 1,5 uur
Optioneel

Meer mogelijkheden

– Starten met meerdere groepen tegelijk.
– Beklim halverwege de GPS Puzzeltocht de eeuwenoude Sint Stevenstoren voor een overweldigend uitzicht over Nijmegen en omgeving! Vanaf 1 augustus tot 1 december dagelijks mogelijk van 10:30-17:00 uur en zondags vanaf 12:00 uur. Kosten: €2,00 p.p.
– Kies voor de GPS Romeinentocht ism Museum Valkhof.

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail
Call Now Button