GPS Puzzeltocht & beklimmen Stevenstoren

We laten je kennismaken met de Nijmeegse binnenstad en haar prachtige parken op een originele manier. Vragen die alleen ter plaatse opgelost kunnen worden bepalen de route. Je komt onder meer langs het Valkhofpark, Hunnerpark en/of het Kronenburgerpark. Halverwege de route kom je bij de eeuwenoude Sint Stevenstoren. Beklim de Stevenstoren voor een overweldigend uitzicht over Nijmegen en omgeving! Van april tot en met oktober mogelijk op elke woensdag-, zaterdag- en 1e koopzondag van de maand tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

De prachtige routes zijn variabel in tijd (1 tot 2 uur) en op elk gewenst moment in te korten. Voor zowel kinderen als volwassenen een leuke uitdaging. Naast de instructie hoe de GPS te gebruiken geven wij ook een handleiding mee. Wij adviseren maximaal 5 personen per GPS, zodat iedereen de kans heeft om met de GPS te navigeren.

Je start vanaf Nijmegen Actief en loopt vandaar alleen of met je groepje terwijl het GPS je veilig verder op weg helpt. Iedereen van klein tot groot die een beetje uit de voeten kan mag meewandelen!

De GPS Puzzelroute is een goed begin voor een dagje Nijmegen en geschikt als low-budget gezinsuitje, teamuitje, familie-uitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

 

Beschikbaar vanaf 1 mei 2019

Prijs € 25 per GPS. Kosten beklimming Stevenstoren: €4,00 p.p. Kinderen t/m 12 jaar €2,00 p.p.
Aantal personen Vanaf 1 persoon
Startlocatie Nijmegen Actief. Oosterhoutsedijk 16
Tijdsduur 1 á 1,5 uur

Meer mogelijkheden

– Starten met meerdere groepen tegelijk.

Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail
Call Now Button