Fiets Tocht & bezoek aan Nationaal Fietsmuseum Velorama

Voordat je op pad gaat voor een ontspannen fietstocht door het Rijk van Nijmegen staat de koffie/thee voor je klaar in het Nationaal Fietsmuseum Velorama. Geweldig om ook even een kijkje te nemen in het enigste fietsmuseum van Nederland. Het Velorama heeft een unieke collectie bestaande uit een groot aantal bijzondere fietsen zoals originele loopfietsen (draisines), vélocipèdes en hoge bi’s.

Na bezoek aan het Velorama ga je met comfortabele versnellingsfietsen het Rijk van Nijmegen ontdekken. Hier vind je in één oogopslag ‘t allermooiste dat Nederland aan natuurschoon te bieden heeft. Enerzijds het rivierenlandschap tussen Maas en Waal, in de natuurgebieden van de Ooijpolder en de Duffelt. Anderzijds het fascinerende heuvellandschap waarin Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek en Mook verscholen liggen. Je krijgt een routekaart mee, dus na deze tocht ken jij alle leuke plekjes!

Je start vanaf onze fietsverhuur en VVV i-point op onze locatie bij Pathé Nijmegen. Je krijgt van ons koffie/thee, entree in het Nationaal Fietsmuseum Velorama, een route en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.

Prijs € 17,50 per persoon.
Aantal personen Vanaf 1 persoon
Startlocatie Nationaal Fietsmuseum Velorama
Tijdsduur vanaf 60
Inclusief fietshuur, entree in Nationaal Fietsmuseum Velorama, 1 koffie / thee per persoon, prachtige route door het Rijk van Nijmegen

Meer mogelijkheden

  • Maak er een complete dagje uit van in combinatie met diner bij De Waagh.
  • Wist u dat de Waal weer helemaal recreatief en toeristisch aantrekkelijk wordt gemaakt? De moeite waard om daar langs te fietsen!
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail
Call Now Button