Beach Team Toernooi in het Honigcomplex

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw personeelsuitje of teamuitje? Kies voor het Beach Team Toernooi in het Honigcomplex bij de Beachfabriek Nijmegen!

Inzicht. Creativiteit. Tactiek. Behendigheid. Hiermee vergroot je het startkapitaal van jouw team. Welke opdracht je ook doet – van Beachvolleybal tot een uitdagende puzzelopdracht, van Beachsoccer tot de ‘Wilhelm Tell uitdaging’ – het is de samenwerking die wordt beloond. Keuze van activiteiten in overleg.

Actief teamspel! Ideaal voor groepen die focussen op teambuilding. Alle activiteiten vinden op één locatie plaats zodat iedereen elkaar ook ziet. Door de korte wisselende opdrachten is dit teamtoernooi ook zeker geschikt voor de “niet”-sporter!

Dit arrangement is ook geschikt voor grotere groepen.

Prijs € op aanvraag
Aantal personen Vanaf 20 personen
Startlocatie Beachfabriek
Tijdsduur 3 uur
Inclusief Koffie/thee ontvangst, ludieke prijsuitreiking

Opmerkingen

  • Douches en omkleedmogelijkheden zijn aanwezig.
  • Iedereen met een normale gezondheid kan meedoen. Activiteiten variëren van denk c.q.puzzelopdrachten (Tangram, Zandsculpturen Bouwen) tot meer fysieke opdrachten (Reuze Katapult Schieten, Beachvolleybal, Boogschieten). Keuze van activiteiten in overleg mogelijk.
  • Je kunt het arrangement combineren met een lunch of barbecue vanaf het fraaie beachterras. Informeer naar de mogelijkheden.
Delen: Facebooktwitterredditlinkedinmail