Nijmegen Actief nóg actiever in 2023

 In Nieuws

Step, fiets, tour door o.a. de oude stad en de Ooijpolder

Naast de verhuurlocaties in Rheden, Eerbeek en Arnhem heeft VeluweActief ook in Nijmegen een vestiging: NijmegenActief. Vanaf Café De Zon op stadseiland Veur-Lent zijn diverse vervoersmiddelen te huur: (elektrische) fietsen, scooters en steps. Een ideale uitvalsbasis voor prachtige routes door bijvoorbeeld de Ooijpolder, Bemmelse Waard of langs de Zevenheuvelenweg. Voor vertrek kan er afgetrapt worden met koffie en gebak in het café en bij terugkomst kan er nagezeten worden onder het genot van een drankje en/of borrelplankje.

   

Van Studentenuitjes tot teambuildingactiviteiten voor bedrijven

Ook zijn er diverse activiteitenarrangementen mogelijk in Nijmegen en omstreken. Van familiedagen en studentenuitjes tot bedrijfsuitjes en teambuildingtrainingen. Hierbij zijn er allerlei mogelijkheden, zoals sportieve spellen, puzzels en schietonderdelen (o.a. (kruis)boogschieten en reuzekatapult bouwen & schieten). Wij bieden activiteiten aan op diverse locaties (ook op aanvraag), hierbij werken we onder andere samen met de Fletcher Hotels Erica en Holthurnsche Hof in Berg en Dal.

Nog meer mogelijkheden in 2023

Om het jaar goed af te sluiten heeft NijmegenActief studentenvoetbalteam FC Kunde Dames 3 gesponsord met truien en zo zitten zij er dus lekker warmpjes bij deze winter. Want ook voor studentenuitjes ben je bij NijmegenActief aan het juiste adres! Vanaf 2023 willen wij NijmegenActief in een nóg actiever jasje steken. Zo zal de locatie meer een uitvalsbasis worden voor activiteiten en krijgt het onder leiding van onze instructeur Aldwin Ransijn, die al jaren in Nijmegen woont, extra aandacht. Tijdens de Vierdaagse zullen we ook weer actief zijn, onder andere op de Vierdaagsecamping met de verhuur van fietsen voor wandelaars. Daarover binnenkort meer!

     

Ga zelf op pad met een van onze (elektrische) vervoersmiddelen of organiseer een ludieke (teambuilding)activiteit voor vrienden, familie of bedrijf. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden! We verwelkomen je graag, ook in 2023 weer!

NijmegenActief wenst iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2023!!

     

Leave a Comment