Winteractiviteiten in Nijmegen | Seizoen 2017-2018

 In Nieuws

Winteractiviteiten in Nijmegen 

Indoor teambuilding? Bedrijfsuitje, uitje in de winter? Kerstuitje? Winteractiviteiten bij de nieuwjaarsborrel? Ook in de winter is  Nijmegen Actief / Veluwe Actief het juiste adres voor ontspannen recreatieve en teamgerichte activiteiten. Zowel binnen als buiten. Vanaf onze uitvalsbasis op de Veluwe, in Nijmegen of een locatie naar uw wens.

Overzicht winteractiviteiten voor groepen
We hebben een overzicht gemaakt met de leukste winteractiviteiten en winteruitjes. Bekijk de winterarrangementen. Na de activiteit heerlijk dineren bij de leukste horecagelegenheden van de regio. Van Levend Bingo bij De Waagh in Nijmegen op de Grote Markt tot Laser Kleiduif Schieten bij Restaurant Houtplaats in Rheden.

Ontdek de winterse setting van het Nationaal Park Veluwezoom
Gedurende het gehele jaar is onze locatie op het Veluwetransferium Posbank te Rheden geopend. Kom genieten van de winterse omgeving van het Nationaal Park Veluwezoom. Met een GPS Winterwandeling, Mountainbiken of onze andere verhuurmogelijkheden. Bij voldoende sneeuw verhuren wij langlaufski’s en schoenen verhuurd met daarbij een korte instructie. Hou onze Facebook-pagina en site hiervoor in de gaten!

Leave a Comment