TIP! Beklim de Stevenstoren in Nijmegen

 In Nieuws

Maak op een originele manier kennis met de Nijmeegse binnenstad en haar prachtige parken tijdens een GPS-puzzeltocht. Halverwege de route kom je bij de Sint Stevenstoren die je kunt beklimmen. Het uitzicht over Nijmegen en omgeving is overweldigend! Van april tot en met oktober is dit mogelijk op elke woensdag-, zaterdag- en 1e koopzondag van de maand tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

De prachtige routes zijn variabel in tijd (1 tot 2 uur) en op elk gewenst moment in te korten. Voor zowel kinderen als volwassenen een leuke uitdaging. Naast de instructie hoe je de GPS kunt gebruiken geven wij ook een handleiding mee. Wij adviseren maximaal 5 personen per GPS, zodat iedereen de kans heeft om met de GPS te navigeren.

Je start vanaf de Waalkade in Nijmegen en loopt vandaar alleen of met je groepje terwijl de GPS je veilig verder op weg helpt. Iedereen van klein tot groot die een beetje uit de voeten kan mag meewandelen!

De GPS Puzzelroute is de ideale start voor een dagje Nijmegen en geschikt als low-budget gezinsuitje, teamuitje, familie-uitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Reserveren?

 

Leave a Comment